Feng Shui za ljubav

Topao dom je nešto što gotovo svi ljudi žele. Ma koliko nam karijera i druženje bilo važno, atmosfera u našem domu je ono što nam daje sigurnost i podsticaj da idemo dalje. To je razlog zašto je sve što je vezano za uređenje doma uvek privlačno. Mi se kroz uređenje doma trudimo da nam bude udobno, da hrana koju spremamo što više prija onima koji je jedu, da naša deca budu zdrava, srećna i sa lakoćom uči, da naš partner uživa u ušuškanosti naše spavaće sobe….

Nekada ni mnogo uložene energije i novca nisu dovoljne da se to postigne. Feng Shui i harmonizacija prostora su alatke koje daju način kako da postavimo pravu stvar na pravo mesto. Kinezi su hiljadama godina izučavali uslovljenost energije prostora i kvaliteta života čoveka, uzimajući u obzir kada je čovek rođen, kog je pola i uzrasta, u kojoj je životnoj fazi i kako balansirati prostor da bi se desile pozitivne promene.

Kada je atmosfera oko nas tako podešena da daje jasnoću viđenja, prepreke se lako rešavaju.

Radionica Feng Shui za ljubav će Vas naučiti veštinama kako da u svoj život privučete onakvu vrstu odnosa kakvu želite. Saznaćete na koje delove prostora treba da obratite pažnju ukoliko niste zadovoljni svojim ljubavnim životom.

Evo nekih od mogućih pitanja: Već duže vreme Vas niko ne privlači? Vaša komunikacija sa partnerom je nezadovoljavajuća? Osećate se kao u klopci? Ne uspevate da uskladite karijeru i svoj emotivni život? Vaša veza stagnira u seksualnom pogledu?…. Svako od ovih i sličnih pitanja vezano je za jedan od devet delova Vašeg doma. Aktiviranjem određenog dela prostora dolazi po promene oko Vas i do privlačenja drugačijih situacija u život.

Ponesite nacrt svoga prostora i postanite aktivni pomagač u svom ljubavnom životu. Dozvolite sebi promenu. Dozvolite da volite, budete srećni i voljeni.

Radionica traje četiri sata sa dve kraće pauze.

Cena radionice je 4000 rsd.

Obavezna prijava na mejl: holisticka.akademija@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *