Moja magična 2018

Kreiraj magičnu 2018. godinu u Stadion Shopping Centru

Početak godine je uvek izazovan. Neke planove i ciljeve ste postavili, oko nekih snova i želja se dvoumite. Zato se smo se postarali da vaš odlazak u kupovinu dobije veću vrednost – prošetajte do nas u periodu od 11. do 14. januara, da kreirate magičnu 2018. godinu. Čekaju vas besplatne kreativne radionice, predavanja, druženja, vežbe i savetovališta po pitanju zdravlja, karijere, putovanja i ljubavi koji će vam pomoći kako da cela godina u svim segmentima života bude uspešna, ostvarena i kako da ispunite svoje želje.

Tokom ova četiri dana, naši učesnici astrolog Sofija Uroda, numerolog Jelena Elena Simunović, Tatjana Čopa, fitoterapeut i osnivač prirodne kozmetike Oriša, Ana Strugar Savić i Simonida Zorić Jančić, terapeuti Holističkog salona „Detelina“, Vesna Dimitrijević, instruktor joge i trener za lični razvoj Holističke akademije Maya, Teodora Novaković, preduzetnica i osnivač brenda Mesec i zec, Daniela Prokić Manojlović, energoterapeut, aroma i kristaloterapeut, predstavnici Barcino Travel turističke agencije, Zoran Stegić, personalni trener i wellnes savetnik, Denis Tomović, Usui reiki Master, Kundalini reiki Master, praktičar Arhanđeoskog reikija iz Holističke akademije Maya, Ivana Radojević osnivač Zvezdanik kocki i Marija Dajić, NLP master, Milica Lalović Božić, Grandmaster učitelj i terapeut tehnika za podizanje životne snage i autor knjige Žena Zmaj, Vesna Stojanović, međunarodni Bahov praktičar i edukator, Slavica Pavić, manuelni terapeut iz Holističke akademije Maya, Spomenka Divljan, trener za lični razvoj i psihopedagog, otkriće vam tajne kako da vam ova, ali i svaka sledeća godina budu magične u svakom pogledu.

U petak, 12. januara, Vesna Dimitrijević, instruktor joge i trener za lični razvoj iz Holističke akademije Maya će vam u 17h pokazati nekoliko sjajnih vežbi za buđenje svih čula (na bini). Nakon toga, u 17.30h Denis Tomović, Usui reiki Master, Kundalini reiki Master, praktičar Arhanđeoskog reikija, će održati interesatno predavanje o efektima Reiki metode na poboljšanje kvaliteta života. Od 18h do 18h Slavica Pavić, manuelni terapeut, govoriće o primenjenoj kineziologiji, prikazaće masažu meridijana i mišićni ples, kao ialate koji se u primenjenoj kineziologiji koriste za postizanje energetskog balansa. Dragana Jović Feng Shui konsultant iz Holističke akademije Maya ispričaće vam kako da pripremite prostor u skladu sa Feng Shui za predstojeću godinu Žutog Psa, sa početkom u 18.30h. Nakon toga vas čeka mini revija radova đaka Škole modnog dizajna MODA ART.

U subotu, 13. januara, ispratite sa nama interesantnu reviju đaka Škole modnog dizajna MODA ART, sa početkom od 17h do 17.30h. U Srpsku Novu godinu uvešće vas Sanda i Shoica, od 18h, a od 18.30h vas čekaju Jasmina Stojanović, urednica magazina Sensa, Branislava Antović, blogerka, osnivač i urednik portala Brana’s Divine World i Branka Kovačević, autorka knjige Kako postati ikona stila: Beograđanke znaju”, da zajedno osmislimo najbolju 2018. godinu.

Dođite u Stadion Shopping Center da se uverite da postoje tehnike, prakse i načini da i one snove koje dugo sanjate konačno ostvarite. Ništa nije nerealno, to je samo jedan pogled na svet.