„Štimovanje“ prostora

Lepo uređen prostor je ono u čemu svi uživamo. Ali, verovatno ste primetili da estetski doživljaj prostora nije uvek u skladu sa tim kako se u nekom prostoru osećate. Ono što pre svega daje pečat nekom prostoru je energija koja je u njemu. Neki prostori bude osećaj opuštenosti i mira, drugi inspirišu na nove ideje, dok neki izazivaju teskobu, muku, nelagodu i potrebu da se iz njih što pre ode. Energija u koju smo svakodnevno uronjeni ima jak uticaj na stanje našeg uma i tela. Kada želimo promene u svom životu, neophodna je promena i u nama i oko nas.

Ako osećate da ne možete dovoljno da se odmorite ili imate zdravstvenih tegoba, ako ne uspevate da napredujete u svojoj karijeri ili vam novac izmiče, ako Vaš emotivni život nije zadovoljavajući, možda je vreme da napravite promene u svom prostoru.

Naizgled male promene rasporeda pod nadzorom stručnjaka, pravilan odabir boja i predmeta učini će da se vibracija  Vašeg prostora promeni. Rezultat je uravnotežena energija prostora koja čini da se  sveukupno poboljša kvalitet života.